Follow us

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη | Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 35χρονη κόρη τους, Ηρώ Μπέζου

Ένα σπάνιο οικογενειακό στιγμιότυπο.

MissBloom TEAM
Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη NDP

Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τους δύο ηθοποιούς να μιλούν σπάνια για τον γάμο τους και το μυστικό που τους κρατά τόσα χρόνια μαζί.

Σπάνιο στιγμιότυπο | Όταν η μικρούλα Ηρώ Μπέζου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά "Εκείνες κι εγώ" με πρωταγωνιστή των πατέρα της, Γιάννη Μπέζο

"Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη δουλειά ως συνεργάτες. Προηγήθηκε η καλλιτεχνική συνεργασία και μετά ήρθε η σχέση. Στην πορεία επιδιώξαμε να συνεργαζόμαστε. Όταν εκτιμάς τη δουλειά του άλλου και τον θαυμάζεις σαν καλλιτέχνη, βεβαίως επιδιώκεις να δουλεύεις μαζί του. Εύχομαι να γίνει και πάλι", είχε πει η Ναταλία Τσαλίκη και πρόσθεσε: "Ο Γιάννης δεν έχει απωθημένα, νομίζω πως κάνει πάντα αυτό που θέλει. Αγαπά τη δουλειά, δεν είναι φυγόπονος. Δεν γκρινιάζει. Βλέπεις άλλους ανθρώπους νέους που κουράζονται, ταλαιπωρούνται, παραπονιούνται. Θα πάει πρώτος στη δουλειά, δεν θα παραπονεθεί ποτέ".

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τους δύο ταλαντούχους ηθοποιούς σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βουκουρεστίου. Στην παρέα τους ήταν και η μοναχοκόρη τους, η 35χρονη Ηρώ Μπέζου. Και οι τρεις τους ήταν casual ντυμένοι και έδειχναν ευδιάθετοι, ενώ συζητούσαν.

Γιάννης Μπέζος - Ναταλία Τσαλίκη | Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 35χρονη κόρη τους, Ηρώ Μπέζου

Ο Γιάννης Μπέζος σε συνέντευξη του είχε μιλήσει για την κόρη του, λέγοντας: "Μέχρι τα 18 της χρόνια δεν άκουγα την κόρη μου. Έκανα την αυτοκριτική μου, γι’ αυτό και απολογήθηκα και σε εκείνη, διότι με πήρε από κάτω ένας τρόπος ζωής και η δουλειά. Και δεν την άκουγα, όχι γιατί δεν ήθελα να την ακούσω, όσο και αν φανεί περίεργο, δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ μαζί της και είναι βέβαια η ευθύνη δική μου. Θα μπορούσα να τον έχω, δεν είναι δικαιολογία αυτή.Όταν έχεις ένα παιδί στην εφηβεία, μέσα του γίνεται ένας σεισμός, με πολλές αναζητήσεις, πολλές ανασφάλειες. Πρέπει το παιδί κάπου να αναφέρεται, στον γονιό. Δεν πιστεύω ότι οι γονείς πρέπει να είναι φίλοι με τα παιδιά, πρέπει να είναι γονείς. Δεν το αφουγκράστηκα όταν έπρεπε εκείνη την ώρα. Βεβαίως αργότερα υπήρξα πολύ μαζί της, της μίλησα και προσπάθησα κατά κάποιο τρόπο να βελτιώσω αυτήν την κατάσταση και νομίζω ότι τη βελτίωσα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ