Follow us

Πριγκίπισσα της Ουαλίας | Πώς αλλάζει ο τρόπος ζωής της το διάστημα που κάνει θεραπεία

Αυτό το διάστημα προέχει η υγεία της και ο στόχος της είναι να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη και να επιστρέψει υγιής πια στην καθημερινότητά της.

MissBloom TEAM
kATE Splash news/ Ideal images

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας περνά τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται προληπτικά σε χημειοθεραπείες. Αυτό το διάστημα προέχει η υγεία της και ο στόχος της είναι να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη και να επιστρέψει υγιής πια στην καθημερινότητά της.

Η ειδικός, Ramia Mokbel μιλά για τις νέες συνήθειες που θα πρέπει να υιοθετήσει η Kate Middleton όσο κάνει τη θεραπεία της. Μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, αντιοξειδωτικά είναι πολύ ευεργετική αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν επίσης η Κate να αποφεύγει να καταναλώνει, ζάχαρη, σιτηρά, αλκοόλ, γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα. Επίσης καλό θα ήταν να μην καταναλώνει επεξεργασμένες τροφές.

Το μενού της θα ήταν ευεργετικό να περιλαμβάνει, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καλές πρωτεΐνες, ηλεκτρολύτες, υγιεινά λιπαρά όπως το ελαιόλαδο και τους ξηρούς καρπούς, καλούς υδατάνθρακες όπως είναι η γλυκοπατάτα, το μαύρο ρύζι και το κινόα.

Στο κομμάτι της άσκησης τώρα, η Kate Middleton ανέκαθεν αγαπούσε τη γυμναστική, η οποία μπορεί να έχει θετική επίδραση στη θεραπεία της. Μία ήπια αερόβια άσκηση μπορεί να τη βοηθήσει να καταπολεμήσει το αίσθημα της κόπωσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας της. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αποφύγει τους πολύ έντονους ρυθμούς και να κάνει περίπου για 40 λεπτά μία ήπια άσκηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ