Follow us

Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη | "Αυτή την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, με θίγει ως άνθρωπο και ως επαγγελματία"

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στις πρώτες της δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση του σταθμού για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της

MissBloom TEAM
Ελεονώρα Μελέτη Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη, αμέσως μετά την ανακοίνωση του σταθμού για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της.

"Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή. Μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη άκουσα τον κύριο Θοδωρή Ρακιντζή να αφήνει αιχμές ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις. Βγαίνω, λοιπόν, δημόσια και τον διαψεύδω και προκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου" είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ