Follow us

Έγκυος ξανά η Χριστίνα Μπόμπα; Η φωτογραφία της στο Instagram που κίνησε τις υποψίες

Δεύτερη εγκυμοσύνη για τη Χριστίνα Μπόμπα;

MissBloom TEAM
Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, βλέποντας τις μικρές δίδυμες κόρες της να μεγαλώνουν και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους - αλλά και με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη. Οι τέσσερις τους είναι ο ορισμός της ευτυχισμένης οικογένειας, και δεν διστάζουν να μας το δείξουν σε κάθε ευκαιρία μέσω του Instagram. Ήρθε άραγε η στιγμή να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο την οικογένειά τους, πράγμα που έχουν δηλώσει και οι δύο ότι θα ήθελαν να γίνει;

Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό και ανυπομονεί για το καλοκαίρι

Αυτή ακριβώς η σκέψη πέρασε από το μυαλό μερικών διαδικτυακών της φίλων με αφορμή τα stories που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της. Πιο συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες τη δείχνουν να περπατά στον δρόμο κρατώντας μερικά μεγάλα μπαλόνια ρε ροζ και γαλάζιο χρώμα, με ένα μαύρο μπαλόνι να γράφει "Boy or Girl". Αυτή η εικόνα παρακίνησε πολλούς followers της να της στείλουν μηνύματα ρωτώντας τη αν είναι έγκυος, με κάποιους να βιάζονται να συμπεράνουν ότι είναι πράγματι έγκυος.

Δήμητρα Κούστα | Με super mini φούστα και (θεϊκά) πέδιλα στο fashion show του Γκοτιέ

Έγκυος ξανά η Χριστίνα Μπόμπα; Η φωτογραφία της στο Instagram που κίνησε τις υποψίες
χριστίνα μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας ότι πηγαίνει σε Gender reveal party φίλης, ώστε να μάθουν το φύλο του μωρού της.

"Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων…" έγραψε.

χριστίνα μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ