Follow us

Καμία απολύτως αλλαγή | Η Άντζελα Ευρυπίδη έλαβε μέρος στα καλλιστεία το 1998 και έκτοτε σταμάτησε να μεγαλώνει

Η νέα εμφάνιση στην επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου.

MissBloom TEAM
Άντζελα Ευριπίδη NDP

Ιδιαίτερο celebrity ενδιαφέρον είχαν οι τελευταίες μέρες, μιας και οι εκδηλώσεις, οι επιδείξεις, οι πρεμιέρες και τα πάρτι, ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών, ξεχώρισε η επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στη Γαλλική Πρεσβεία.

Πλήθος εκπροσώπων του χώρου της μόδας αλλά και της τέχνης έδωσαν το παρών, με τις παλιές συνεργάτιδες του σχεδιαστή να κλέβουν την παράσταση. Αναφερόμαστε φυσικά στα μοντέλα της εγχώριας πασαρέλας, τα οποία στα τέλη της δεκαετίας του '90 και αρχές των '00s κυριάρχησαν στο ελληνικό μόντελινγκ.

Ανάμεσα σε αυτές και η Άντζελα Ευριπίδη, την οποία το ευρύ κοινό γνώρισε το 1998 μετά τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία, στα οποία κατέκτησε και τον τίτλο της Αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς. Από τη στιγμή εκείνη η καριέρα της Άντζελας εκτοξεύτηκε γράφοντας τη δική της ιστορία στην ελληνική μόδα.

Καμία απολύτως αλλαγή | Η Άντζελα Ευρυπίδη έλαβε μέρος στα καλλιστεία το 1998 και έκτοτε σταμάτησε να μεγαλώνει

Σήμερα, στα 45 της, είναι ίδια με την εποχή που μεσουρανούσε, ενώ διατηρεί και τις αναλογίες της σε εξαιρετική κατάσταση. Αν δεν βλέπαμε την ημερομηνία πιθανότατα να θεωρούσαμε ότι βη φωτογραφία αυτή είναι από το 2000.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ