Follow us

Χώρισαν Ζωή Κωνσταντοπούλου & Διαμαντής Καραναστάσης;

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται να περνούν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης

MissBloom TEAM
κωνσταντοπουλου

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται να περνούν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Βίβιαν Μπενέκου στην Espresso, η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ψίθυροι άρχισαν από μια προσωπική αποκάλυψη που έκανε "άθελά" της η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τελευταία, εκρηκτική Ολομέλεια της Βουλής με θέμα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σταθερά πλάι στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στα έδρανα του Κοινοβουλίου ήταν η Τζώρτζια Κεφαλά, ο Στέφανος Καζαμίας και η Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η μοναχική εμφάνιση της Ζωής στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της. Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη. Θα μπορούσε να αποδοθεί η απουσία του και σε καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, αλλά συγχρόνως έχει και κοινοβουλευτικές υποχρεώσεις, υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν…

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ