Follow us

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά | Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

MissBloom TEAM
Σίσσυ Φειδά NDP

Η Σίσσυ Φειδά κάνει αρκετά σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, όμως το βράδυ της Τετάρτης έδωσε το "παρών” σε εκδήλωση για κοσμήματα στη Γλυφάδα.

Η Ελένη Μενεγάκη στο κομμωτήριο | Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της

Η γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε nude απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα εκκεντρικό blazer σε χρυσού τόνους. Το outfit της ολοκλήρωσε με χρυσά πέδιλα και λευκή τσάντα. Φυσικά αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν τα ιδιαίτερα κοσμήματα της.

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά | Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Η Σίσσυ Φειδά είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει με την κόρη της σε πρόσφατης συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη.

"Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη κι η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της είναι πολύ πρόσφατο, όταν ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν έχω χάσει κάτι από αυτή την πλευρά" είπε χαρακτηριστικά.

"Υπάρχει έντονη πληροφόρηση κοινωνική κι όχι μόνο, στο σχολείο. Πρόσφατα, μου είπε η κόρη μου ότι έμαθαν στο σχολείο για τις διαφορετικές οικογένειες. Για πλούσιες ή φτωχές, οικογένειες με δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες. Ξαφνιάστηκα, δεν ήμουν προετοιμασμένη" είπε και πρόσθεσε: "Όταν το παιδί σου λέει "μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;", τότε πρέπει να του μιλήσω σε βάθος κι ούτε εγώ δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, το σχολείο έχει τη γνώση και τα εργαλεία. Θέλει όμως, προσοχή, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί. Το οποίο παιδί δεν είναι έτοιμο να φτάσει σε πιο βαθύ στάδιο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ