Follow us

Νίκος Στραβελάκης | Σπάνια δημόσια εμφάνισή με τη σύζυγό του, Σταυρούλα

Η σύζυγος του δημοσιογράφου ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας μία μαύρη δημιουργία με ένα κόκκινο λουλούδι στο πέτο.

MissBloom TEAM
νικος

Το πέρασμά τους στην τέταρτη δεκαετία ζωής γιόρτασαν το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου οι Χρυσοί Σκούφοι, ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας, που τίμησαν τους καλύτερους της ελληνικής εστίασης μέσα από μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην υψηλή γαστρονομία.

Μια βραδιά κατά την οποία προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού, των επιχειρήσεων, του τουρισμού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης συγκεντρώθηκαν στο λαμπερό χώρο του ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental", για να συναντήσουν τους σημαντικότερους εκπροσώπους της εστίασης και της φιλοξενίας της χώρας, και να ανακαλύψουν μαζί τις κορυφαίες γαστρονομικές διευθύνσεις της Ελλάδας: τα 43 εστιατόρια που απέσπασαν φέτος τις διακρίσεις των Χρυσών Σκούφων και τα 19 που απέσπασαν την τιμητική διάκριση Top Notch, παράλληλα με τρία ακόμη ειδικά βραβεία.

Στη μεγάλη βραδιά έδωσε το παρών μεταξύ άλλων, ο έγκριτος δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης με τη σύζυγό του, Σταυρούλα Καραλή. Η σύζυγος του δημοσιογράφου ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας μία μαύρη δημιουργία με ένα κόκκινο λουλούδι στο πέτο.

Νίκος Στραβελάκης | Σπάνια δημόσια εμφάνισή με τη σύζυγό του, Σταυρούλα
ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ