Follow us

Όταν η Τζένη Καρέζη είχε ποζάρει στον προσωπικό φωτογράφο της Αλίκης

Το μόνο όνομα που στάθηκε απέναντι σε εκείνο της Βουγιουκλάκη ήταν της Καρέζη

MissBloom TEAM
Καρεζη

Αλίκη και Τζένη. Πορεύτηκαν στη ζωή σαν ήταν πιασμένες από το χέρι. Όταν ήταν μαθήτριες στη σχολή, συνήθιζαν να ντύνονται ασορτί και να πηγαίνουν στον κινηματογράφο. Η Αλίκη τότε ήταν μελαχρινή και η Τζένη ξανθιά και κάθονταν στις πίσω πίσω θέσεις για να αναγκάζουν τους θαυμαστές τους να γυρίζουν κάθε τόσο το κεφάλι και να τις κοιτάζουν. "Το μόνο όνομα που επιτρέπω να σταθεί δίπλα στο δικό μου είναι Τζένης. Της άξιζε και το άξιζα", είχε πει η Αλίκη σε τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την απώλεια της μεγάλης θεατρίνας. Πράγματι, το μόνο όνομα που στάθηκε απέναντι σε εκείνο της Βουγιουκλάκη ήταν της Καρέζη.

Φτιαγμένες και οι δύο από τη στόφα των σταρ, είχαν βίους παράλληλους. Μαζί στη σχολή, στην επιτυχία, στη μητρότητα (έφεραν στον κόσμο τους γιους τους με λίγους μήνες διαφορά) και έφυγαν και οι δύο νεότατες. Δεν πρέπει να απέφυγαν την παγίδα του ανταγωνισμού, όσο και αν διατείνονταν ότι ήταν φίλες. Άλλωστε δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Η Βουγιουκλάκη δεν άφησε την πρωτιά στον κινηματογράφο και η Τζένη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο θέατρο. Πολλά βράδια μιλούσαν στο τηλέφωνο και η Καρέζη συμβούλευε την Αλίκη για τα προσωπικά της, σαν τότε που ήταν συμμαθήτριες στη σχολή. Στην κηδεία της Τζένης, στην Αλίκη της φάνηκε ότι η φίλη της της χαμογελούσε. Κατάλαβε τότε ότι θα την ακολουθούσε σύντομα και το είχε εκμυστηρευτεί στον Λάκη Λαζόπουλο, που προσπάθησε μάταια να την καθησυχάσει.

Στα social media, αναρτήθηκε μία σπάνια φωτογραφία της Τζένης, όταν είχε ποζάρει στον φακό του προσωπικού φωτογράφου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ