Follow us

Δύσκολη μέρα για να είσαι η Meghan Markle | Σάλος με τα βίντεο του αδερφού της, Thomas, στα οποία την γελοιοποιεί

Με περούκα και τιάρα μιμείται την ετεροθαλή αδερφή του.

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Και ενώ στη Μεγάλη Βρετανία τα Μέσα ασχολούνται με την Kate Middleton, τον Βασιλιά Κάρολο και τα προβλήματα υγείας τους, μία νέα είδηση σχετική με τη Meghan Markle, έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά του ρεπορτάζ της Γηραιάς Αλβιόνας.

Πιο συγκεκριμένα, ο αποξενωμένος ετεροθαλής αδερφός της Meghan Markle, σε μία προσπάθεια να κάνει χιούμορ (;) ή και όχι, ανέβασε μία σειρά από βίντεο στο Youtube, όπου γελοιοποιεί την αδερφή του. Φορώντας μία μαύρη περούκα και μία τιάρα κατηγορεί την αδερφή του για ψεύτικες εγκυμοσύνες και ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία περισσότερο μοιάζουν με θεωρίες συνωμοσίας παρά με οτιδήποτε άλλο.

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η έκκληση στον Harry και τη Meghan Markle

Όπως ήταν φυσικό, τα βίντεο τράβηξαν την προσοχή του κοινού, ενώ τα σχόλια για τον Thomas ήταν πολύ σκληρά, καθώς τον κατηγόρησαν μέχρι και για προδοσία. Να υπενθυμίσουμε, ότι οι σχέσεις της Meghan με τα ετεροθαλή αδέρφια της, τον Thomas και την Samantha είναι πλέον ανύπαρκτες καθώς και οι δύο έχουν μιλήσει με τα χειρότερα λόγια δημόσια για τη διάσημη αδερφή τους στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link

https://www.youtube.com/watch?v=zii-s78CHu0&t=3098s

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ