Follow us

Νατάσα Θεοδωρίδου | Μας συστήνει τον αδερφό και τη μαμά της

Με μία φωτογραφία της οικογένειας της ξεκίνησε την ημέρα της η Νατάσα Θεοδωρίδου

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου Instagram

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες του ελληνικού ρεπερτορίου.

Έτος 1998 | Η Ελένη Μενεγάκη με see through και η αγνώριστη Νατάσα Θεοδωρίδου σε νυχτερινή έξοδο

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά δεμένη με την οικογένεια της και τις κόρες της. Αρκετές φορές η ίδια έχει δημοσιεύσει κάποιο στιγμιότυπο είτε με τα κορίτσια της, είτε με τους γονείς και τον αδερφό της.

Το πρωί της Δευτέρας, η ίδια ξεκίνησε την ημέρα με μία φωτογραφία του αδερφού της και της μητέρας της. Οι δυο τους ποζάρουν στο ασανσέρ τους, με τη Νατάσα Θεοδωρίδου να γράφει: "Έτσι ξεκινάει ωραία η μέρα”.

Νατάσα Θεοδωρίδου | Μας συστήνει τον αδερφό και τη μαμά της

Ο Θαλής Θεοδωρίδης είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξη του για τη διάσημη αδερφή του ότι: "Κοίτα, τόσο εγώ όσο και η αδελφή μου είχαμε από νωρίς ενδείξεις για το τι θα ακολουθούσαμε μεγαλώνοντας. Φάνηκε, δηλαδή, ότι σε εμένα άρεσε ο αθλητισμός και στη Νατάσα η μουσική. Βέβαια, τα γονίδια έπαιξαν ρόλο αφού ο παππούς μας καταγόταν από μουσική οικογένεια. Από την άλλη, ο πατέρας μας υπήρξε ποδοσφαιριστής κάποτε. Είχαμε γονίδια που μας έσπρωξαν στο δρόμο που είμαστε σήμερα, αλλά η αλήθεια είναι ότι κι εμείς δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να πετύχουμε πράγματα στη ζωή μας. Μεγαλώσαμε με πολλή αγάπη και στοργή αλλά και με γερές βάσεις. Δεν ήμασταν εύπορη οικογένεια. Κάπου στη μεσαία τάξη, ως παιδιά δημοσίων υπαλλήλων. Δεν στερηθήκαμε τίποτα. Είχαμε αυτά που έπρεπε και ήταν αρκετό. Προσπαθούμε να συνδυάζουμε το πρόγραμμά μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να βλεπόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται. Την Πρωτοχρονιά και το Πάσχα, τα περνάμε πάντοτε μαζί, οικογενειακά. Μαζευόμαστε στους γονείς μαζί με τα παιδιά μας, κι αυτό είναι μια παράδοση πολλών χρόνων".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ