Follow us

H αποκάλυψη που εξηγεί πολλά | Τελικά, γιατί η Meghan Markle ζηλεύει την Kate Middleton;

Να και κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί.

MissBloom TEAM
Kate Middleton - Meghan Markle Splash News / Ideal Image

Και ενώ η Μεγάλη Βρετανία παρακολουθεί με αγωνία κάθε κίνηση της Kate και του William, μπας και καταφέρουμε να έχουμε κάποιο update για την υγεία της πριγκίπισσας, τα νέα από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι οι Harry και Meghan Markle έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία τη φημολογούμενη επιστροφή τους στη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου ο Harry να αναλάβει κάποιες "Royal" υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ, και όπως είναι αναμενόμενο, οι σχέσεις της διάσημης τετράδας και ιδίως των δύο κυριών, μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο με πολλούς να προσπαθούν να εξηγήσουν το "beef" ανάμεσα σε Kate και Meghan.

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η νέα δημόσια ανακοίνωση του βασιλικού ζευγαριού

Τελικά, γιατί η Meghan έχει μένος και ζήλεια απέναντι στην Kate; Η εξήγηση έρχεται από τη συγγραφέα Ingrid Seward η οποία μιλώντας στην "Η Meghan εξαρχής ζήλευε την Kate εξαιτίας της σχέσης που είχε με τον Harry. Ο Harry από την πλευρά του τη λάτρευε και τη χαρακτήριζε ως την "αδερφή που δεν είχε ποτέ". "Πολύ πιθανό η Meghan να ένιωθε ανταγωνιστικά απέναντι στην Kate.

H αποκάλυψη που εξηγεί πολλά | Τελικά, γιατί η Meghan Markle ζηλεύει την Kate Middleton;

Εξάλλου φαίνεται ανταγωνιστική με μία συνεχή ανάγκη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και τα μίντια τα οποία έκαναν τα αισθήματα του ανταγωνισμού ακόμα μεγαλύτερα. Η Kate είναι εξαιρετικά δημοφιλής, γεγονός που ίσως δημιούργησε άγχος στη Meghan για το πώς πρέπει να είναι και να φέρεται. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο άλλωστε, ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας να δημιουργείται ανταγωνισμός. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι οι δύο κυρίες είναι άνθρωποι, με ανασφάλειες και αισθήματα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ