Follow us

Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα στις πρώτες δηλώσεις για την κόρη τους: "Είχα δύσκολη γέννα"

Χαρούμενοι είναι ο Ολυμπιονίκης και η αθλήτρια με τον ερχομό της κόρης τους

MissBloom TEAM
Πύρρος Δήμας και Αφροδίτη Σκαφίδα NDP

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού και το μεσημέρι της Τρίτης, μαμά και μικρούλα πήραν εξιτήριο από το ιδιωτικό μαιευτήριο.

Εξιτήριο για Αφροδίτη Σκαφίδα και Πύρρο Δήμα από το μαιευτήριο

Το ζευγάρι έκανε και τις πρώτες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψαν το όνομα που θα πάρει η μικρούλα, αλλά και τη δύσκολη γέννα που είχε η αθλήτρια.

"Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά" είπε αρχικά η χαρούμενη μανούλα και συμπλήρωσε: "Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας. Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε. Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου".

Ο Πύρρος Δήμας με τη σειρά του είπε: "Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές. Δόξα το Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη. Τα άλλα μου παιδιά περιμένουν να γνωρίσουν τη μικρή τους αδελφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός μου γιος περιμένει πως και πώς, έχει φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ