Follow us

Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό | Η εμφάνιση χωρίς την πριγκίπισσα Charlene και το δείπνο σε εστιατόριο της Αθήνας

Φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του πρίγκιπα Αλβέρτου στη χώρα μας - Με ποιους συναντήθηκε.

MissBloom TEAM
αλβερτος Media Release Of Our Ocean Conference

Στην Ελλάδα για έναν σημαντικό σκοπό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό. Επιλέγοντας να επισκεφτεί τη χώρα μας χωρίς την πριγκίπισσα Charlene στο πλευρό του, ο πρίγκιπας που έχει συνηθίσει να βλέπει το όνομά του να φιγουράρει – όχι πάντα για τους σωστούς λόγους – στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αφορμή η συμμετοχή του στην 9η διεθνή διάσκεψη για τους ωκεανούς Our Ocean Conference. Η Διάσκεψη Our Ocean ξεκίνησε το 2014, ως πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και σήμερα έχει καθιερωθεί ως ένα παγκόσμιο φόρουμ διαλόγου, που συγκεντρώνει εκπροσώπους από κυβερνήσεις, διεθνείς Οργανισμούς, ακαδημαϊκούς φορείς, Μ.Κ.Ο. και νέους, με στόχο τη λήψη μέτρων για την προστασία των ωκεανών. Δέκα χρόνια μετά, η Ελλάδα ως διοργανώτρια χώρα της Διάσκεψης Our Ocean 2024 επιθυμεί να δώσει επετειακό χαρακτήρα και μέσω παράλληλων – πολιτιστικών δράσεων να εμπλέξει την κοινωνία στο διάλογο για βιώσιμη διαχείριση και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ