Follow us

Camilla Parker Bowles πριν τον Κάρολο | Ο γάμος, τα δύο παιδιά και η σχέση που ποτέ δεν σταμάτησε

Η ζωή της βασίλισσας πριν γίνει δούκισσα

MissBloom TEAM
Camilla Splash News / Ideal Image

Η Camilla Parker είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Μεγάλης Βρετανίας, διότι η σχέση και έπειτα ο γάμος της με πρίγκιπα Κάρολο δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο. Πλέον, η ίδια είναι βασίλισσα στο πλευρό του βασιλιά της, Καρόλου και ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Camilla και ο Κάρολος γνωρίστηκαν το 1970, αλλά ξεκίνησαν να δείχνουν τη σχέση τους το 1999 μετά και τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στις 9 Απριλίου του 2005 σε μία μικρή τελετή.

Πώς ήταν όμως πριν η προσωπική της ζωή;

Η Camilla είχε παντρευτεί τον Andrew Parker Bowles, ο οποίος υπήρξε μέλος της ασφάλειας της βασίλισσας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και είχαν μία σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα τη δεκαετία του ‘60.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1973 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του ίδιου χρόνου. Μάλιστα στον γάμο τους παραβρέθηκαν ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως η πριγκίπισσα Άννα, η βασιλομήτωρ και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Οι δυο τους απέκτησαν και δύο παιδιά μαζί, τον Tom Parker το 1974 και την Laura Lopes το 1978. Ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 1995

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ