Camilla Parker Bowles πριν τον Κάρολο | Ο γάμος, τα δύο παιδιά και η σχέση που ποτέ δεν σταμάτησε

Η ζωή της βασίλισσας πριν γίνει δούκισσα

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Camilla Parker είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της Μεγάλης Βρετανίας, διότι η σχέση και έπειτα ο γάμος της με πρίγκιπα Κάρολο δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο. Πλέον, η ίδια είναι βασίλισσα στο πλευρό του βασιλιά της, Καρόλου και ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Camilla και ο Κάρολος γνωρίστηκαν το 1970, αλλά ξεκίνησαν να δείχνουν τη σχέση τους το 1999 μετά και τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana. Οι δυο τους αποφάσισαν να παντρευτούν στις 9 Απριλίου του 2005 σε μία μικρή τελετή.

Πώς ήταν όμως πριν η προσωπική της ζωή;

Η Camilla είχε παντρευτεί τον Andrew Parker Bowles, ο οποίος υπήρξε μέλος της ασφάλειας της βασίλισσας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν και είχαν μία σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα τη δεκαετία του ‘60.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 1973 και παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του ίδιου χρόνου. Μάλιστα στον γάμο τους παραβρέθηκαν ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως η πριγκίπισσα Άννα, η βασιλομήτωρ και η πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Οι δυο τους απέκτησαν και δύο παιδιά μαζί, τον Tom Parker το 1974 και την Laura Lopes το 1978. Ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 1995