Follow us

Οι κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη είναι άρρωστες "Αρρωστούλες, αλλά οι πιο γλυκούλες του κόσμου"

Η Χριστίνα Μπόμπα μάς δείχνει πως περνά τον χρόνο της στο σπίτι μαζί με τις δύο κόρες της που είναι άρρωστες.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει έναν από τους πιο επιτυχημένους λογαριασμούς στο Instagram με σχεδόν 750 χιλιάδες followers να παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις της. Η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου μοιράζεται καθημερινά διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της, τις στιλιστικές επιλογές της ή τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί και φυσικά πολλές στιγμές που περνά με την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης

Πρόσφατα λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια instagram stories, λέγοντας πως οι δύο κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα είναι άρρωστες. Οι τρίχρονες κόρες της παρέμειναν στο σπίτι με την ίδια και τους φίλους της να τις φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλλον, φαίνονται τα δύο μικρά κορίτσια να κοιτούν έξω από το παράθυρο του σπιτιού τους με τη Χριστίνα Μπόμπα να γράφει "Αρρωστούλες, αλλά οι πιο γλυκούλες του κόσμου". Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, η influencer μαζί με τη μία κόρη της έφτιαξαν μαζί πρωινό με τη Χριστίνα Μπόμπα να δημοσιεύει το αντίστοιχο βίντεο.

Δες εδώ τις αναρτήσεις της

chrismpo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ