Follow us

Σωτήρης Τσαφούλιας | "Δεν είμαστε καλοί γονείς οι Έλληνες γιατί δεν μας αφήνουν"

Για ποιον λόγο πιστεύει ο Σωτήρης Τσαφούλιας πως οι Έλληνες δεν είναι καλοί γονείς;

MissBloom TEAM
Σωτήρης Τσαφούλιας NDP Photo Agency

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα αργά" του Action 24 με παρουσιάστρια την Αθηναϊδα Νέγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που χτίζεται ανάμεσα στους γονείς και τα παιδιά.

"Θεωρώ πως η τιμωρία ενός γονέα είναι ένα συναισθηματικός εκβιασμός προς το παιδί. Ότι δηλαδή αφού δεν υπολογίζεις εμένα, θα υπολογίσεις τον μπαμπά σου που τώρα θα πληρώσει τα σπασμένα και δεν θα σου πάρει εσένα κάτι ή θα πιεστεί ο μπαμπάς σου. Είναι ένας συναισθηματικός εκβιασμός. Τι θα κάνει το παιδί; Μπορεί να λειτουργήσει αυτό το μέτρο και να μην ξανασπάσει τίποτα στο σχολείο. Όλη αυτή τη συσσωρευμένη πίεση και ένταση που του δημιουργούν όμως οι συνθήκες, θα την εκτονώσει κάπου αλλού".

"Όχι, δεν είμαστε καλοί γονείς. Δεν είμαστε καλοί γονείς γιατί αρχικά και να θέλαμε, δεν μας αφήνουν. Όταν έχει γίνει πια απαραίτητο να δουλεύουν και οι δυο γονείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποιοι μπορεί αυτό να το χρησιμοποιούν ως άλλοθι, αλλά δεν έχεις πια και τις αντοχές να ασχοληθείς τόσο ποιοτικά όσο θα ήθελες".

"Δεν είναι πυρηνική φυσική γιατί συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Με τους ανθρώπους, με τις σχέσεις, με τα παιδιά. Δεν είναι".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ