Follow us

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μαζί με τη Μαίρη Χρονοπούλου, το 1969

Η πολύ σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μαίρη Χρονοπούλου και τον Φρέντυ Γερμανό.

MissBloom TEAM
aliki vougiouklaki NDP Photo Agency

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι μία από τις αξεπέραστες σταρ της ελληνικής showbiz που ακόμα και σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς για την τέχνη του ελληνικού κινηματογράφου. Κάθε νέα πληροφορία ή εικόνα από τη ζωή της προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στο κοινό και όχι άδικα, αφού η ίδια έζησε μία πολύ ενδιαφέρουσα ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας.

Σε αυτό το νέο φωτογραφικό κλικ που δημοσίευσε η Έλενα Μακρή στο Instagram, κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο και πιο συγκεκριμένα στο 1969 και βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, έχοντας στο πλευρό της την επίσης άκρως ταλαντούχα ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου και τον δημοσιογράφο-συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανάμεσα στην Μαίρη Χρονοπούλου και τον Φρέντυ Γερμανό το καλοκαίρι του 1969."Με την Αλίκη είχαμε πλακατζίδικη σχέση," είχε αφηγηθεί η Μαίρη Χρονοπούλου "Έχω κάτι πολύ τρυφερές φωτογραφίες και όταν τις κοιτάζω, συγκινούμαι. Γέλαγα πολύ με την Αλίκη γιατί είχε φοβερό αυτοσαρκαστικό χιούμορ. Κάποτε θυμάμαι ένα πρώην φλερτ μου είχε βρει δουλειά στο θέατρό της. Aυτός με ήθελε πολύ. Η Αλίκη το ήξερε και μου είπε "Εμένα μόνο οι κάτω των 10 και οι άνω των 60 με ερωτεύονται".

Δες εδώ τη φωτογραφία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ