Follow us

Η Μαίρη Συνατσάκη μιλά για τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε "Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες"

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά πρώτη φορά στα σχόλια που δέχτηκε.

MissBloom TEAM
mairiboo instagram

Μπορεί η Μαίρη Συνατσάκη να είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο τα τελευταία χρόνια δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις στην τηλεόραση. Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/04) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Mega "Χαμογέλα και πάλι" με παρουσιάστρια τη Σίσσυ Χρηστίδου. Μεταξύ άλλων, θέλησε να μιλήσει για όλα τα υβριστικά σχόλια που δέχτηκε τον τελευταίο καιρό.

Υπενθυμίζουμε πως τα εν λόγω τόσο προσβλητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη έγιναν κάτω από το βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, λέγοντας τα παρακάτω.

"Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν ξεκίνησα να αγοράζω ρούχα για τη μικρή - αυτό έγινε όταν ήμουν 7 μηνών έγκυος- που έμπαινα σε sites και έπρεπε να αγοράσω ρούχα για το βρεφάκι και είχε κατηγορία στα βρεφικά ρουχαλάκια αγόρι και κορίτσι. Γιατί αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή ύπαρξης ενός ατόμου πρέπει να φορτιστεί αυτό με συγκεκριμένα χρώματα, συγκεκριμένες εικόνες; Όχι δεν το καταλαβαίνω καθόλου! Ηθελα να έχει η μικρή και φορμάκια με δεινοσαυράκι και αμαξάκι και έμπαινα στα αγορίστικα. Αυτός ο διαχωρισμός σε τόση μικρή ηλικία. Τα κοριτσάκια αποτυπώνονται σαν πράα, γλυκά κοριτσάκια. Επίσης, μαθαίνουμε στην κόρη μας την έννοια της συναίνεσης. Το Stop. Δεν θέλω να αγκαλιαστώ, δεν μου αρέσει αυτό. Το σώμα και η ύπαρξη της δεν είναι διαθέσιμα για όλους, έτσι χωρίς τη δική της συναίνεση. Από τώρα ξέρει αν θέλει να της δίνουμε αγκαλιά ή φιλί. Συναίνεση απέναντι και σε εμάς. Πρέπει να λέει και σε εμάς όχι, και εμείς να το σεβόμαστε".

Σήμερα, μέσα από την συζήτηση που έκανε με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Νίκο Συρίγο θέλησε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

"Με βρίσκεις και σε δύσκολη εβδομάδα. Κάθε φορά που ανεβάζω κάτι στα social media που έχει έτσι ένα πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω ακριβώς τον ίδιο κύκλο μέσα μου εσωτερικά. Ανεβάζω κάτι και παρεξηγείται πάντα. Την τρίτη μέρα θα πω γιατί το κάνω; Γιατί δεν κάνω μόνο giveaway. Είναι ένας τέτοιος κύκλος και μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν με νοιάζει. Την επόμενη φορά θα πάρω κάτι από την κριτική που μου ήρθε. Μπορώ να γίνω πιο επεξηγηματική; Αυτή την εβδομάδα με έκριναν για κάτι που δεν είπα ποτέ.

Οι τίτλοι που έλεγαν ότι στα βρεφικά ρουχαλάκια μου έκανε εντύπωση που υπάρχουν κοριτσίστικα και αγορίστικα, ήταν ένα από τα πράγματα που ανέφερα, ξεκινώντας πάντα με το κομμάτι της βίας που έρχεται απέναντι στις γυναίκες. Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι εγώ είπα ότι δεν θέλω να υπάρχουν φύλα. Ότι δεν θέλω να υπάρχουν άνδρες και γυναίκες και να είμαστε όλοι ουδέτερα. Αυτό δεν κατάλαβα πως βγήκε ως συμπέρασμα. Ως τι να το πω; Με ποια ιδιότητα; Με ενοχλεί που είναι σαν να παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορούμε κάποια στιγμή να καταφέρουμε να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο.

Το να με βάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να εστιάζουν σε αυτό και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει, αλλά εγώ δεν λέω αυτό, και θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω".

"Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. Η πατριαρχία τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας. Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις".

Δες εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ