Follow us

Κιμ Κίλιαν | Η πολύ σπάνια εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο - Το mini strapless φόρεμα και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Η εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Κιμ Κίλιαν στην έναρξη της Αthens Fashion Week.

MissBloom TEAM
Κιμ Κίλιαν NDP Photo Agency

Ο θεσμός της μόδας Athens Fashion Week επέστρεψε για ακόμα μία σεζόν, έχοντας ως στόχο να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστών. Η εβδομάδα μόδας ξεκίνησε στις 20 Απριλίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιου μήνα, ενώ την ημέρα που άνοιξε αυλαία είχε μία σημαντική έκπληξη για τους λάτρεις της μόδας. Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Elissabetta Franchi βρέθηκε στην Αθήνα, παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό fashion show.

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας της Ιταλίδας σχεδιάστριας μόδας ήταν και η Κιμ Κίλιαν. Τα τελευταία χρόνια, η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου έχει επιλέξει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να περιορίσει στο ελάχιστο τις επίσημες δημόσιες εμφανισεις της. Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο και παρακολούθησε το show της Elissabetta Franchi.

Για την εν λόγω fashion περίσταση, η Κιμ Κίλιαν επέλεξε να φορέσει ένα strapless σατινέ φόρεμα σε mini μήκος και μία πολύ ιδιαίτερη μπλε απόχρωση, ενώ στο τελείωμά του είχε ruffles. Η Κιμ Κίλιαν συνδύασε το statement φόρεμά της με ένα ζευγάρι peep toe ψηλοτάκουνες γόβες και ένα glittery clutch τσαντάκι. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Η εμφάνιση της Κιμ Κίλιαν

Κιμ Κίλιαν | Η πολύ σπάνια εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο - Το mini strapless φόρεμα και τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια
Κιμ Κίλιαν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ