Follow us

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους | Όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε

Όλα όσα προετοιμάζουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία για τον γιο τους.

MissBloom TEAM
foureira insatgram @foureira

Μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή περίοδο διανύουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, αφού το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις εντατικές προετοιμασίες για τη βάφτιση του γιου τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real Life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, το μυστήριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο τέλος της άνοιξης. Η εν λόγω χρονική στιγμή σαφώς δεν είναι τυχαία, αφού το ζευγάρι σκέφτεται πως πρέπει να πραγματοποηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία. Η τραγουδίστρια πρόκειται να εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 7 Μαΐου, ενώ από τις 26 Ιουνίου ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη συναυλία να γίνεται στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είχε αποκαλύψει ο συνιδρυτής και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία πρόκειται να έχει δύο νονούς. Μεταξύ άλλων, οι πιο πιθανοί υποψήφιοι είναι ο πολύ καλός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης, αλλά και ο προσωπικός βοηθός της Βασίλειος Σισμιρίκης. Όσον αφορά στο όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία, καθώς το ζευγάρι επιθυμεί να το ανακοινώσει την ημέρα της βάφτισης. Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως δεν πρόκειται για ισπανικό όνομα, αλλά ένα όνομα που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους.

Μαζί με την βάφτιση, το ζευγάρι ετοιμάζει και ένα μεγάλο πάρτι για όλους τους φίλους τους, ώστε να γιορτάσουν αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους. Η Ελένη Φουρέιρα μάλιστα πρόκειται να γίνει και η ίδια νονά, αφού τον Μάιο πρόκειται να βαφτίσει μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο, το παιδί της πολύ καλής φίλης της Λίας Παπαδοπούλου και του Γιώργου Μπενιουδάκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ