Follow us

Η Άντζελα Γκερέκου με κομψό κοστούμι και η Μαρία Βοσκοπούλου με metallic top σε fashion show

Μαμά και κόρη, πιο κομψές από ποτέ σε επίδειξη μόδας της Athens Fashion Week.

MissBloom TEAM
Μαρία Βοσκοπούλου-Άντζελα Γκερέκου NDP Photo Agency

Η Athens Fashion Week άνοιξε την αυλαία της χθες Σάββατο, 20 Απριλίου, με την καταξιωμένη Ιταλίδα σχεδιάστρια μόδας Elissabetta Franchi να παρουσιάζει για πρώτη φορά την νέα της collection στo ελληνικό κοινό. Ανάμεσα σε εκίνους που έδωσαν το παρών στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας ήταν η Μαρία Βοσκοπούλου και η μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Οι δύο γυναίκες κάθισαν στο front row του show και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές επιλογές τους. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Βοσκοπούλου δημιούργησε ένα σύγχρονο look, συνδυάζοντας ένα ασημί metallic top με μαύρο σακάκι και μία τζιν παντελόνα. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, η ίδια φόρεσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια κρίκους και κάποια κολιέ.

Η Άντζελα Γκερέκου εμπιστεύτηκε τη διαχρονική κομψότητα του κοστουμιού, επιλέγοντας να φορέσει ένα μία ανοιχτή απόχρωση του γκρι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο, γόβες και τσάντα στην ίδια απόχρωση με το κοστούμι.

Η Άντζελα Γκερέκου με κομψό κοστούμι και η Μαρία Βοσκοπούλου με metallic top σε fashion show
Μαρία Βοσκοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ