Follow us

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο | Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση βάφτισε την κόρη του

Πού βρίσκεται σήμερα ο πρώην αγαπημένος της "χρυσής κληρονόμου";

MissBloom TEAM
Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο Instagram

Την πανέμορφη κορούλα τους βάφτισαν την Κυριακή 21 Απριλίου ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και η σύζυγός του Ντενίζ Σεβέρο. Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, τον οποίο εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά μέσα από τη σχέση του με τη χρυσή κληρονόμο, έχει αποκτήσει άλλο ένα αγοράκι με την τωρινή του σύζυγο, ενώ έχει και μία μεγαλύτερη κόρη την 25χρονη σήμερα Βίβιαν. Αξίζει να αναφερθεί, ότι η μητέρα της Βίβιαν, το μοντέλο Σιμπέλε Ντόρσα, αυτοκτόνησε το 2011 πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Στα ευχάριστα τώρα, η ενός έτους μικρούλα πήρε το όνομα, Giulia ενώ η τελετή ήταν άκρως λαμπερή και εντυπωσιακή. Όσο για την τωρινή σύζυγο του Ντόντα, Ντενίζ, έλαμπε κυριολεκτικά μέσα στο στενό λευκό φόρεμά της.

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο | Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση βάφτισε την κόρη του
Αλβάρο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 ενώ η Ντενίζ ασχολείτο με την τηλεόραση. Όσο για την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση, ο Ντόντα είχε κάποτε δηλώσει:

Αλβάρο

"Ήμασταν παντρεμένοι πάνω από 10 χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο γάμος είχε βάσεις. Από κάποια στιγμή και πέρα δεν πήγαινε άλλο και τελείωσε. Όλα καλά όμως. Η Αθηνά ήταν πολύ εντάξει με εμένα και με την κόρη μου, αλλά τώρα εγώ έχω γυρίσει σελίδα".


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ