Follow us

Η Βίκυ Παπαδοπούλου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πασίγνωστο ηθοποιό σύζυγό της

Το διάσημο ζευγάρι σε νέα εμφάνιση.

MissBloom TEAM
Βίκυ Παπαδοπούλου NDP

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πρόσφατα έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Το βράδυ του Σαββάτου το ζευγάρι βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Μποφίλιου, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης καθώς και ο Ταξιάρχης Χάνος.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πασίγνωστο ηθοποιό σύζυγό της

Οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017 στην Πάτμο και έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Με τους φίλους μου έχουμε περάσει από 40 κύματα. Σκοπός μας είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, να υπάρχουμε ο ένας για τον άλλο. Με τον Θάνο δεν έχει αλλάξει κάτι 7 χρόνια που είμαστε μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εγώ βιώνω μέχρι στιγμής μόνο τα καλά της συνύπαρξης μαζί του, όσον αφορά το γεγονός ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί. Δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την αρχή της σχέσης μας. Είμαστε οικογένεια, έχουμε δύο σκυλιά υπέροχα, από ‘κει και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός" είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ