Follow us

Ημέρα χαράς για την Kate Middleton | "Eυχαριστώ για όλες τις ευγενικές σας ευχές"

Επιτέλους ένα νέο από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Kate Middleton προκάλεσε παγκόσμιο σοκ - η φράση δεν είναι καθόλου υπερβολική - όταν και ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Έκτοτε, τα νέα που έχουμε για την κατάσταση της υγείας της είναι ελάχιστα, καθώς το Παλάτι είναι εξαιρετικά προσεκτικό με τις πληροφορίες που αφήνει να διαρρεύσουν.

Από την πλευρά της η Kate, πέρα από την εμφάνιση της ανακοίνωσης, έχει "κλειστεί" στον εαυτό της καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την περίοδο αυτή επικεντρώνεται στην υγεία και τα παιδιά της.

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η νέα δημόσια ανακοίνωση του βασιλικού ζευγαριού

Ωστόσο σήμερα, η εσωστρέφεια της πριγκίπισσας έμεινε για λίγο στην άκρη, καθώς στο Παλάτι είχαν χαρές. Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Louis, ο βενιαμίν της οικογένειας, έχει τα γενέθλιά του. Ο νεαρός κλείνει τα 6 και η περήφανη μαμά του τον φωτογράφησε για την ξεχωριστή του μέρα. Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: "Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Λούις! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα" ενώ στο εικονίδιο της κάμερας, αναγράφεται το "Πριγκίπισσα της Ουαλίας" που σημαίνει ότι τη φωτογραφία τράβηξε η Kate.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ