Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Η γνωριμία στη Φτελιά, ο πολυτελής γάμος, το κοινό ταξίδι στο Ντουμπάϊ και η ανακοίνωση του διαζυγίου

Tελικά όμως αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν αυτό που ακουγόταν καιρό

MissBloom TEAM
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ NDP

Η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα αλλά η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας δεν την επιβεβαίωναν. Μάλιστα για να κατευνάσουν τις φήμες, ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι και μοιράζονταν κοινές φωτογραφίες τους στα social media. Tελικά όμως αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν αυτό που ακουγόταν καιρό. Έπειτα από δέκα χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση δύο παιδιών του Μάξιμου και της Σιέννας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστές πορείες.

Στη λιτή τους ανακοίνωση αναφέρουν: "Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή".

Αθηνά Οικονομάκου | Η γνωριμία στη Φτελιά, ο πολυτελής γάμος, το κοινό ταξίδι στο Ντουμπάϊ και η ανακοίνωση του διαζυγίου
Η Αθηνά Οικονομάκου το καλοκαίρι της γνωριμίας της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η πρώτη γνωριμία στη Φτελιά

Γνώριστηκαν το 2013 στη Μύκονο. Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την παρέα της, έκανε μπάνιο σε παραλία του κοσμοπολίτικου νησιού όταν ο επιχειρηματίας, πέρασε με τη μηχανή του από μπροστά τους.

"Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία.

Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω "εγώ αυτόν θέλω"! Έτσι ακριβώς!

Βγάζει το κράνος, ένας φίλος μου που τον ήξερε μού είπε το όνομά του και εγώ του απάντησα "Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι, εμένα μου αρέσει". Κάθισε σε διπλανή παρέα και τα βλέμματά μας λειτούργησαν μαγνητικά.

Τις επόμενες 2-3 ημέρες βρισκόμασταν σε διάφορα μέρη, χωρίς να ανταλλάξουμε καν τηλέφωνα και την τρίτη πλέον ημέρα πήρα το τηλέφωνό του. Ο ίδιος πάντως, για την ιστορία, ισχυρίζεται πως και το προηγούμενο βράδυ της γνωριμίας μας είχαμε διασταυρωθεί και κοιταχτεί, κάτι που εγώ αδυνατώ να θυμηθώ! Όπως καταλαβαίνεις, οι ενέργειες δεν είναι καθόλου τυχαίο πράγμα… Ήταν για να γνωριστούμε!".

Ο πολυτελής γάμος στο νησί των ανέμων

οικονομακου-2

Οικονομακου

Τον Οκτώβριο του 2018, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο νησί της Μυκόνου, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος. ΄Ηταν άλλωστε και το νησί που γνωρίστηκαν. Η Αθηνά φορούσε ένα δαντελένιο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και έλαμπε από ευτυχία. Είχε προηγηθεί ο κρυφός πολιτικός γάμος ζεύγαριού στη Μάνη, στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της ηθοποιού, όταν η Αθηνά έμεινε έγκυος στον Μάξιμο.

Στην κοινή τους πορεία απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα. Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και τίποτα δεν προμήνυε ότι θα αντιμετώπιζαν κρίση στο γάμο τους που θα τους οδηγούσε στη λύση του χωρισμού.

Το τελευταίο ταξίδι τους στο Ντουμπάι

Είχαν ήδη κυκλοφορήσει οι φήμες που μιλούσαν για τον χωρισμό του ζευγαριού. Ωστόσο, τόσο η ηθοποιός, όσο και ο επιχειρηματίας δεν φαίνονταν έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν το διαζύγιο τους. Έτσι, έκαναν ένα κοινό ταξίδι στο Ντουμπάϊ, κερδίζοντας χρόνο επί της ουσίας μέχρι να νιώσουν έτοιμοι να μιλήσουν για αυτό το ευαίσθητο προσωπικό θέμα.

μιχοπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ