Follow us

Άρης Σπηλιωτόπουλος | Η κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφος και η σχέση του με τον Τόνι Σφήνο

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι το πρόσωπο της ημέρας.

MissBloom TEAM
Άρης Σπηλιωτόπουλος NDP

Αναμφίβολα το πρόσωπο της ημέρας, μετά από πολλά χρόνια είναι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, χάρη στην "μεταγραφή" του στον ΣΥΡΙΖΑ και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο νεότερος εκπρόσωπος Τύπου

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 28 Οκτωβρίου του 1966. Τελείωσε το γυμνάσιο και το λύκειο στην Πρότυπο Σχολή όπου αρχικά εντάχθηκε στη ΜΑΚΙ, τη μαθητική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια στην ΟΝΝΕΔ. Σύντομα αποχώρησε για να συμμετάσχει στη βραχύβια ΔΗΑΝΑ. Το 1985 πήγε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο τμήμα Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτηση του έκανε διπλά μεταπτυχιακά στο Πανεπιστήμιο Σίτι του Λονδίνου στην Πολιτική Επικοινωνία και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Επιστρέφοντας από το Λονδίνο το 1992 ο Σπηλιωτόπουλος εντάχθηκε στη Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί πρωτοσυνεργάστηκε με τον τότε υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού Κώστα Καραμανλή με τον οποίο συνδέθηκε πολιτικά τα επόμενα χρόνια.

Ύστερα από την ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 1996 και την παραίτηση του Έβερτ εκλέχθηκε στη θέση του ο Καραμανλής ο οποίος τον Απρίλιο του 1997 όρισε τον Σπηλιωτόπουλο εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, καθιστώντας τον τον νεότερο μέχρι τότε εκπρόσωπο ελληνικού κόμματος. Τον Αύγουστο του 2000, λίγους μήνες μετά την εκλογική ήττα της Νέας Δημοκρατίας ο Σπηλιωτόπουλος παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου για να αντικατασταθεί από τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

Η σχέση του με την κατά 29 χρόνια νεότερη Φοίβη Γραμματικού

Το 2017 ο Άρης Σπηλιωτόπουλος "παραιτείται" από περιζήτητος εργένης και τον βρίσκουμε με την 21χρονη Φοίβη Γραμματικού. Η Φοίβη λοιπόν είναι κάτοικος της Αθήνας και μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά, ζει στο Πανόραμα Βούλας, ενώ έχει εργαστεί ως αεροσυνοδός.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ