Follow us

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για την κόρη του και "λιώνει": "Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι"

Η σπάνια εξομολόγησή του Γιώργου Αγγελόπουλου.

MissBloom TEAM
Δήμητρα Βαμβακούση - Γιώργος Αγγελόπουλος NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση υποδέχθηκαν πριν από λίγους μήνες την κόρη τους στον κόσμο, η οποία είναι η προτεραιότητά τους.

Ο νικητής του Survivor 2017 και πρωταγωνιστής στη "Γη της Ελιάς” μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη και την εκπομπή "Μπαμπά - δες” και αναφέρθηκε τόσο στην κόρη του, όσο και στον γάμο του με την personal trainer.

"Η μεγαλύτερη νίκη της ζωής μου είναι η κόρη μου. Κάθε φορά που την κρατάω νιώθω ότι είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει και με αξίωσε ο Θεός να κάνω. Η μεγαλύτερη ήττα, είναι ότι δεν την έκανα νωρίτερα, για να το ζήσω και ενδεχομένως να ερχόταν κι άλλο παιδάκι. Δεν ξέρω, δεν βιάζομαι. Όσο υπάρχει το παιδί εγώ δεν κουράζομαι, δεν νυστάζω το ίδιο, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Είναι κολλημένη στο μυαλό μου όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που αισθάνομαι για την κόρη μου. Εύχομαι να είμαι γερή κι εγώ για να της σταθώ. Κάθε μέρα με κάνει να σκέφτομαι την επόμενη ή την προηγούμενη μέρα για άλλον λόγο” είπε χαρακτηριστικά.

Για τη Δήμητρα Βαμβακούση είπε: "Ακόμα περνάμε τεστ με τη Δήμητρα ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ πρόσφατη η κατάστασή μας, είναι τόσα πολλά πράγματα, δεν είναι εύκολο. Αλλά, αξίζει νομίζω. Και ο άνθρωπος Δήμητρα, παρόλο που είναι νέα, είναι βαθύς άνθρωπος, έχει ευαισθησίες και αξίες που ταιριάζουν με τις δικές μου. Το δουλεύουμε καθημερινά. Το παιδί μας ήρθε ξαφνικά. Η προσπάθεια που κάνεις, δείχνει και στον άλλον τις προθέσεις σου και τον τρόπο με τον οποίο θέλεις να πάει. Γιατί για να πάει το καράβι που λέγεται σπίτι, πρέπει να συνεργάζεσαι σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα να αφήνεις και ελεύθερο χρόνο και χώρο στον άλλον και να τον σέβεσαι. Ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα, σε κάποια δεν ταιριάζουμε. Αυτό είναι και θετικό, σε άλλη φάση της ζωής είμαι εγώ, σε άλλη η Δήμητρα που και αυτό είναι θετικό γιατί συζητάμε και η συζήτηση είναι πολύ σημαντική σε μία σχέση".

"Το συναίσθημά μου για την κόρη μου είναι έρωτα, πατρικού ενστίκτου, ευθύνης, δασκάλου, παρέας, μαθητή. Μας είχε πει ο γιατρός ότι είναι αγοράκι. Μόλις είπαν ότι είναι κοριτσάκι, χάρηκα γιατί είχα στο μυαλό μου ότι έφυγε η μάνα, οπότε επειδή θέλαμε να του δώσουμε το όνομά της, ήταν μια παράλληλη πορεία. Την ίδια μέρα που γεννήθηκε η μάνα μου, γεννήθηκε η μικρή. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν δεν ήταν η μικρή, γιατί ήταν πολύ δύσκολη χρονιά", είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ