Follow us

Eurovision | Στον αέρα η συμμετοχή της Ολλανδίας - Δεν πραγματοποίησε καμία πρόβα ο Joost Klein

Όλα στον αέρα 24 ώρες πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της φετινής Eurovision

MissBloom TEAM
Eurovision Eurovision.tv

Έτονο παρασκήνιο φαίνεται πως έχει η φετινή Eurovision με το σύνθημα "United by Music" να απέχει χιλιόμετρα από τα όσα διεξάγονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Σουηδία.

Με τις 26 χώρες που έχουν κερδίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου να έχουν γίνει γνωστές από το βράδυ της Πέμπης (9/5), τα δεδομένα του διαγωνισμού μοιάζουν να ανατρέπονται συνεχώς. Ο Joost Klein, που εκπροσωπεί την Ολλανδία και από την κυκλοφορία του τραγουδιού του βρέθηκε ψηλά στα γραφεία στοιχημάτων, αποτελώντας ένα από τα φαβορί για τη νίκη, δεν πραγματοποίησε καμία από τις τεχνικές πρόβες για τον μεγάλο τελικό.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, ο Joost Klein συμμετείχε κανονικά στην πρόβα για το Flag Parade των διαγωνιζόμενων, αλλά στη συνέχεια δεν του επετράπη να κάνει πρόβα το τραγούδι του. "Αυτή τη στιγμή διερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορά στον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε σε εύθετο χρόνο" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η EBU, χωρίς να διευκρινίζει περισσότερα.

Διάβασε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ