Follow us

Η Υβόννη Μπόσνιακ μπήκε ξανά στη minimal κουζίνα της | Η συνταγή που ετοίμασε

Ένα νέο βίντεο από το εσωτερικό της κουζίνας της μοιράστηκε η Υβόννη Μπόσνιακ.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι από τις celebrities που λατρεύουν να μπαίνουν στην κουζίνα και να μαγειρεύουν, ενώ δείχνει και τις δημιουργίες της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο και σχεδιάστρια μόδας. ειδικά στη περίοδο της καραντίνας, έκανε και live στα social media, ενώ είχε δημιουργήσει και ένα κανάλι στο Youtube, όπου και μοιραζόταν τις συνταγές της.

Πριν από λίγες ημέρες, η Υβόννη Μπόσνιακ επέστρεψε στο Instagram φυσικά με μία συνταγή και πιο συγκεκριμένα έφτιαξε dumplings με κιμά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε εμείς παρατηρήσαμε και τη minimal κουζίνα της για την οποία έχει επιλέξει λευκά ντουλάπια και έναν μαύρο πάγκο, πάνω στον οποίο έχει μόνο τα απαραίτητα σκεύη, αλλά και μία ορχιδέα.

Τα υλικά και η εκτέλεση της συνταγής για τα dumplings της Υβόννης Μπόσνιακ:

320 γρ αλεύρι
170 καυτό νερό ( βραστό και άστο για 5’ )
Τύλιγμα σε μεμβράνη και να ξεκουραστεί για 20’

360 κιμά μοσχάρι
1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
100 μλ Ζωμό λαχανικών
1 κτλ σούπας Σόγια σως
1 κτλ γλ. Τζίντζερ σε σκόνη
1 κτλ γλ. Λάδι από σουσάμι
Λίγο αλάτι
Καλό μασαζ , τύλιξε το σε μεμβράνη και άστο στο ψυγείο

Ανοίγεις την ζύμη πολύ λεπτή. Βάλε αλεύρι άνοιξε την λίγο λίγο και γυρνά την ζύμη ανάποδα και πάλι ανάποδα πάντα βάζοντας αλεύρι μην κολλήσει στον πάγκο της κουζίνας. Κόβεις με ποτήρι κρασιού (είναι πιο κοφτά από αλλά ποτήρια). Πάρε το μείγμα με το κιμά κάνε μπαλάκια μικρά (όχι Σφιχτά!) Σε μικρό μπολ λίγο νερό (θα το χρησιμοποιήσεις σαν κόλλα στο μισό γύρο του κύκλου). Κλείσε τα dumplings πιέζοντας της άκρες (θα προσπαθήσεις να μη υπάρχει αέρας μέσα στο dumpling)

Λίγο λάδι στο τηγάνι φωτιά medium-high. Ψήνεις μέχρι να γίνει χρυσό στα πλαϊνά και από κάτω, Ρίχνεις μισό ποτήρι νερό κατεβάσεις λίγο την θερμοκρασία, κλείνεις με καπάκι 5-6-7 λεπτά ανοίγεις ,το αφήνεις μέχρι να έχει εξατμιστεί όλο το νερό και να αφήνεις πάλι να ψήνετε να είναι κρατς κρατς από κάτω πάλη. Βουτά σε Σόγια Σος και λόγο σουσάμι και γιαμγιαμ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ