Follow us

Τα συγκλονιστικά πόδια της Δούκισσας Νομικού θα στοιχειώνουν τα όνειρά μας για καιρό

H εντυπωσιακή Ελληνίδα μάγεψε στις Κάννες.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Προσπαθούμε ακόμα να συνέλθουμε από τη συγκλονιστική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες, με το υπέροχο Celia Kritharioti φόρεμα, το οποίο αποθεώθηκε και δικαίως. Η Ελληνίδα καλλονή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με την ομορφιά και κομψότητά της ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι οριακά επισκίασε τις διάσημες ηθοποιούς που βρέθηκαν στην κρουαζέτ.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η παρουσιάστρια και μοντέλο κυκλοφορεί και λαδάκια για το σώμα τα οποία φυσικά δοκιμάζει πάνω της. Και κάπως έτσι, έχουμε τις νέες της φωτογραφίες με τα αστραφτερά υπέροχα πόδια της τα οποία κυριολεκτικά στοίχειωσαν τα όνειρά μας.

Δούκισσα Νομικού | Όλες οι εμφανίσεις της από το Φεστιβάλ Καννών

Η Δούκισσα Νομικού πίσω στην καθημερινότητά της στην Αθήνα | Τα lunch boxes που ετοίμασε για τον Σάββα και την Αναστασία

Βέβαια, παρά την πολυάσχολη και γεμάτη λάμψη ζωή της, παραμένει πάνω απ΄όλα μία απλή μαμά, που κάνει τα πάντα για τα μωρά της. Δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει τα τάπερ που τους δίνει για το σχολείο, δίνοντάς μας πολλές ιδέες για γρήγορα και υγιεινά σνακ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ