Follow us

Μαρί Σαντάλ - Παύλος: Στο εσωτερικό του σπιτιού τους - Τα πορτραίτα του Παύλου και της Φρειδερίκης

Η κλειστή οικογενειακή γιορτή

MissBloom TEAM
Μαρί Σαντάλ - Παύλος Γλίξμπουργκ NDP

Ένα δημόσιο "χρόνια πολλά" είπε η Μαρί Σαντάλ στον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και συζύγου της, Παύλου, που έγινε χθες Δευτέρα (20/05) 57 ετών. Η ανάρτησή της συνοδευόταν με μία οικογενειακή φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Παύλος με τη σύζυγό του και τα 3 από τα 5 παιδιά τους.

Στη μικρή οικογενειακή γιορτή που έλαβε χώρα στο σπίτι τους στο Λονδίνο, έδωσε η Μαρία - Ολυμπία, ο Αριστείδης - Σταύρος και ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος, ενώ απουσίαζαν ο Αχιλλέας - Ανδρέας και ο Οδυσσέας - Κίμωνας.

"Μία μικρή γιορτή στο Λονδίνο. Χαρούμενα γενέθλια στο νούμερο ένα μου!", έγραψε η Μαρί Σαντάλ στην λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Και οι πέντε τους ποζάρουν χαρούμενοι και σε γιορτινή διάθεση, στον φωτογραφικό φακό δείχνοντας ένα μέρος από το σπίτι τους, το οποίο δεν έχουν ξαναδεί, και συγκεκριμένα το σαλόνι τους που έχουν επιλέξει να το διακοσμήσουν σε minimal ύφος, με τα ζεστά χρώματα να κυριαρχούν και τους τοίχους να κοσμούν τα πορτραίτα του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Φρειδερίκης.

Δες περισσότερα στα Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ