Follow us

Πανύψηλη και γλυκύτατη | Η κόρη της Άννας Δρούζα και του Νίκου Οικονόμου πήρε το πτυχίο της

Η φωτογραφία με την περήφανη μαμά της.

MissBloom TEAM
Άννα Δρούζα

Η Άννα Δρούζα επέστρεψε στην τηλεόραση τη φετινή σεζόν και μετά την επαγγελματική επιτυχία, έχει και κάποιες προσωπικές χαρές, μιας και η 22χρονη κόρη της αποφοίτησε.

Ίδια η κόρη της Βαλέρια | Η Ελένη Μενεγάκη στο πρώτο της εξώφυλλο

Η παρουσιάστρια υπήρξε παντρεμένη με τον Νίκο Οικονόμου από το 2001 έως το 2004 και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Αριάδνη, η οποία είναι 22 ετών.

Η 22χρονη Αριάδνη βρίσκεται στην Αμερική και μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια. Φυσικά η Άννα Δρούζα δεν θα μπορούσε να λείπει από την αποφοίτησή της και έκανε και μία σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Έζησα άλλη μια έκπληξη της ζωής! Δροσίστηκε η ψυχή μου βλέποντας χιλιάδες παιδιά γεμάτα ελπίδα να ζήσουν, να κατακτήσουν τα όνειρα τους. Μια συμβουλή τους έδωσε στην αποφοίτηση ο πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το Upenn. Είπε: μόνο μην αφήσετε τον φόβο να σας κυριεύσει και χάσετε τον εαυτό σας και την ζωή! Αριάδνη μου μη φοβηθείς να ζήσεις! Δίχως τέλος και δίχως αρχή! Σε λατρεύω!!!" έγραψε η Άννα Δρούζα στη λεζάντα της ανάρτησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ