Follow us

Βίκυ Καγιά | "Ήμουν πάντα πολύ θυμωμένη με τη μαμά μου"

''Τα λάθη συνεχίζονται παρόλο που κάνω πολλή ψυχανάλυση. Συνεχίζω να κάνω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητο για μένα''

MissBloom TEAM
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΓΙΑ Ndp Photos

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον" μαζί με την κινηματογραφική της κόρη στην ταινία "Πολύδροσο", τη Σοφία Κόκκαλη.

Η ίδια είναι υποψήφια στα ελληνικά βραβεία κινηματογράφου για την ερμηνεία της: "Πρώτη φορά είμαι υποψήφια και μάλλον και τελευταία. Αλλά, γίνονται αυτά τα τρελά πράγματα στη ζωή! Η Σοφία Κόκκαλη μου το είπε στην πρεμιέρα, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Δεν διαβάζω τα νέα, είμαι σε έναν άλλο κόσμο, έχω και δυο παιδιά".

Στην ταινία συναντά κανείς τη Βίκυ Καγιά στον ρόλο της μητέρας μία κόρης, ρόλο που ενσαρκώνει και στην πραγματική της ζωή: "Τα λάθη συνεχίζονται παρόλο που κάνω πολλή ψυχανάλυση. Συνεχίζω να κάνω γιατί νομίζω ότι είναι πολύ απαραίτητο για μένα. Όμως, αλλάζει η αντιμετώπιση των λαθών. Αν δω ότι πραγματικά έχω κάνει ένα λάθος και το αισθανθώ, θα ζητήσω πάντα συγγνώμη στα παιδιά μου. Θα πω "Συγγνώμη, η μαμά ήταν σε κακή διάθεση, έχετε δίκιο". Παραδέχομαι πάντα (τα λάθη μου) και αυτή η παραδοχή θεραπεύει ό,τι έχει συμβεί από πριν".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ