Follow us

Κώστας Καραφώτης- Μάρω Λύτρα | Το χρονικό του μεγαλύτερου έρωτα στην ιστορία της τηλεόρασης

Η σχέση του Κώστα Καραφώτη και της Μάρως Λύτρας πριν από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Fame Story.

MissBloom TEAM
καραφωτης screen-shot

Το 2004 το τηλεοπτικό κοινό δεν ξεκολλούσε από την μικρή οθόνη κατά τη διάρκεια προβολής του Fame Story. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για ένα πρόσωπο, την Μάρω Λύτρα!

Την περίοδο εκείνη 2003-2004, δεν υπήρχε άνθρωπος, που δεν μιλούσε για το κορίτσι αυτό και για το ειδύλλιό της με τον, επίσης, εσώκλειστο στο σπίτι του Fame Story, Κώστα Καραφώτη.

Η Μάρω Λύτρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, έκανε τα δικά της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας και συμμετείχε σε πολλά νυχτερινά σχήματα της Αθήνας. Κάποια στιγμή η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη χώρα που μεγάλωσε και βρισκόταν η οικογένειά της.

Η νέα της ζωή στον Καναδά

Με την επιστροφή της στον Καναδά, το 2011, η Μάρω Λύτρα πήρε την απόφαση να κάνει ριζική αλλαγή στη ζωή της.Το 2017 σπούδασε νοσηλευτική και παντρεύτηκε το 2017 η Μάρω Λύτρα με τον επιχειρηματία Theo Pappas στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Διαβάστε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ