Follow us

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στο Προεδρικό Μέγαρο - Με ενδυμασία γκέισας

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του "Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας".

MissBloom TEAM
KAKO

Η πριγκίπισσα Κόκο της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας και έδωσε το παρών στο Προερδικό Μέγαρο όπου την υποδέχτηκε η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του "Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας και Ιαπωνίας". Στην επίσημη επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο εμφανίστηκε με την ενδυμασία της γκέισας και πιο συγεκριμένα ένα μεταξωτό κιμόνο με μία ζώνη γνωστή ως όμπι και τα παραδοσιακά ξύλινα υποδύματα γνωστά ως okobo.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, κόρη του Διαδόχου Ακισίνο και δισέγγονη του Αυτοκράτορα Χιροχίτο, αποκαλείται και "Νταϊάνα της Ανατολής", λόγω της φιλανθρωπικής της δράσης. Έφτασε χθες Δευτέρα στην Αθήνα, όταν και ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης και έπειτα επισκέφθηκε την Εθνική Πινακοθήκη.

Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας στο Προεδρικό Μέγαρο - Με ενδυμασία γκέισας
ΚΑΚΟ-2
ΚΑΚΟ-3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ