Follow us

Ελένη Γκασούκα: Η πρώην γυναίκα του Θοδωρή Αθερίδη με κοντά μαλλιά σε cream blonde απόχρωση

Ανανεωμένη στη νέα της εμφάνιση

MissBloom TEAM
Ελένη Γκασούκα, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ελένη Γκασούκα είναι μία πολύ αγαπημένη σκηνοθέτης, επιτυχημένη χορογράφος και θεατρική συγγραφέας, αλλά είναι πολύ διακριτική στην μακροχρόνια πορεία της και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες. Έκανε όμως μία ευχάριστη εξαίρεση με την παρουσία της, χθες Δευτέρα 27 Μαΐου, στην απονομή των θεατρικών βραβείων "Μελίνα Μερκούρη" και "Δημήτρης Χορν", που έλαβε χώρα στο "Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη" στην Πλάκα.

Για τη θεατρική εκδήλωση, η Ελένη Γκασούκα, επέλεξε ένα μπλε σύνολο από παντελόνι φαρδύ και μια λεπτή μακρυμάνικη μπλούζα. Αυτό όμως που δεν περνά απαρατήρητο, ήταν το νέο της κούρεμα. Έκοψε τα μαλλιά της αρκετά κοντά και τα έβαψε σε απόχρωση του cream blonde. Αυτή η αλλαγή ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ και την έχει ανανεώσει.

Να θυμίσουμε ότι Ελένη Γκασούκα μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη έχουν αποκτήσει την μονάκριβη κόρη τους, Φωτεινή που είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός. Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουν το ρόλο τους ως γιαγιά και παππούς αντίστοιχα, καθώς η Φωτεινή μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έχουν αποκτήσει δύο αγοράκια.

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ