Follow us

Σπάνιο βίντεο | Ο "τσακωμός" της Μελίνας Μερκούρη με τη Δέσπω Διαμαντίδου στα γυρίσματα ταινίας

MissBloom TEAM
merkouri

Η Μελίνα Μερκούρη και η Δέσπω Διαμαντίδου υπήρξαν φίλες ζωής. Μάλιστα, η Μελίνα απέφευγε τις κοινωνικές συναναστροφές με την Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς θεωρούσε ότι με τον τρόπο που μαθεύτηκε η σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, πλήγωσε την καλή της φίλη.

Πράγματι, η Δέσπω Διαμαντίδου που είχε σχέση με τον αξέχαστο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, έπαιζε με τον Δημήτρη και την Αλίκη στην παράσταση "Κολόμπο" στο θέατρο Αθήναιον. Σε εκείνη λοιπόν την παράσταση, ο Παπαμιχαήλ έκανε πρόταση γάμου επί σκηνής στη Βουγιουκλάκη.

Στο περιστατικό είχε αναφερθεί και ο Μάκης Δελαπόρτας: ''Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε. Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της".

Ωστόσο, οι σχέσεις της Μελίνας και της Αλίκης αποκαταστάθηκαν χρόνια μετά και η Ελληνίδα σταρ μιλούσε με δέος και άκρατο θαυμασμό για την ηθοποιό.

Ένα σπάνιο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, από τα γυρίσματα της "Κραυγής Γυναικών" του 1978. Σε αυτό βλέπουμε τον Ζυλ Ντασσέν, τη Μελίνα και τη Δέσπω. Μάλιστα, η Μελίνα φαίνεται να στήνει "καβγά" στη Δέσπω γιατί έτρωγε πράγματα, που της χαλούσαν τη διατροφή της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ