Follow us

Δήμητρα Βαμβακούση | Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Σε ποιον μοιάζει η μικρούλα;

MissBloom TEAM
Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση @official_danos_ga

Γονείς είναι εδώ και τρεις μήνες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, με τη μικρούλα τους να τους έχει "κλέψει” την καρδιά και το μυαλό.

Η Δήμητρα Βαμβακούση μας συστήνει την αδερφή της | Μοιάζουν πάρα πολύ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε πει για την κόρη του ότι: "Θέλω να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Εγώ θα ήθελα – σε συνεργασία με τη Δήμητρα – να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει". Η σύζυγός του με τη σειρά της είχε πει: "Πρέπει να έχει τα μάτια του, αν δεν έχει τα μάτια του, αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Δεν ξέρω γιατί είπε να έχει τα δικά μου, είπα "δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο; Αυτό θες; Αυτό το θέλω εγώ""

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και με την κόρη τους σπάνια δημοσιεύουν κάποια στιγμιότυπα της. Όμως η personal trainer θέλησε να μας αποκαλύψει σε ποιον από τους δύο μοιάζει η μικρή τους.

Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου απ' όταν ήταν μικρός, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: "Το μωρό μου είναι ίδιο ο πατέρας του”.

Δήμητρα Βαμβακούση | Αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει το μωρό της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ