Follow us

"Τι σώμα! Αψεγάδιαστο!" | Η Ελένη Πετρουλάκη με μαγιό στην πισίνα της

Με το μπικίνι της στην πισίνα η Ελένη Πετρουλάκη.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη Instagram

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι από τις πιο γνωστές γυμνάστριες της εγχώριας showbiz και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται συχνά κάποιες συμβουλές για τη διατροφή και το σώμα.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου όπως δεν την έχουμε ξαναδεί | Με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει μιλήσει αρκετά για την εμμηνόπαυση και το πως το βιώνει η ίδια και προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής.

"Σαν γυναίκα με ενδιαφέρει να είμαι καλά εγώ με τον εαυτό μου. Ακόμα και μέσα στο σπίτι, θέλω να νιώθω εγώ καλά. Δε το κάνω για να με δουν οι άλλοι. Το κάνω για μένα πάνω από όλα… Σε λίγο θα γίνω 52, έχω κάνει τέσσερα παιδιά, είμαι στην εμμηνόπαυση. Δεν είμαι 20 ετών. Το να διατηρείσαι στο πέρασμα του χρόνου και να είσαι καλή για την ηλικία σου, αυτό είναι το σημαντικό και δεν γίνεται ουρανοκατέβατα… Δε σημαίνει ότι επειδή εγώ γυμνάζομαι και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου δεν είμαι καλή μάνα" είχε πει η ίδια.

Τώρα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φέρεται να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα, με τις κοιλιακούς της να τραβούν αμέσως τα βλέμματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ