Follow us

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη | Η Μαρίνα Ψάλτη στα εγκαίνια της έκθεσής της

Ποιοι διάσημοι την τίμησαν με την παρουσία τους;

MissBloom TEAM
Μαρίνα Ψάλτη NDP

"Έφυγε” από τη ζωή στις 14 Απριλίου αφήνοντας το ελληνικό θέατρο φτωχότερο. Ο Γιάννης Φέρτης, υπήρξε ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς και ένας αξεπέραστος ζεν πρεμιέ. Συνδέθηκε με πολλές διάσημες και γοητευτικές γυναίκες, ενώ τα τελευταία χρόνια σύντροφός του υπήρξε η Μαρίνα Ψάλτη.

Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Studio 4 για τα τελευταία χρόνια του μεγάλου ηθοποιού, για την ασθένειά του αλλά και γιατί αναγκάστηκε να πει ψέματα γι' αυτή. "Αυτή η ασθένεια είναι πολύ σκληρή. Ο Γιάννης ήταν η αγάπη της ζωής μου. Πολλές φορές γονάτισα, λύγισα, πάθαινα πανικούς, δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα. Ζεις καθημερινά ένα θρίλερ. Ο άνθρωπός σου γίνεται κάτι άλλο και είναι πάρα πολύ σκληρό” είπε για τη μάχη του Γιάννη Φέρτη με το Αλτσχάιμερ.

Ξένια Καλογεροπούλου | "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

"Άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνα οι δημοσιογράφοι, είχα πάθει 7 εγκεφαλικά, ο Γιάννης ακόμα καταλάβαινε και κόντεψα να τρελαθώ. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα. Από μία εκπομπή επέμεναν και τους είπα: δεν ισχύει τίποτα, σας παρακαλώ, αφήστε μας ήσυχους” είπε.

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Γιάννη Φέρτη | Η Μαρίνα Ψάλτη στα εγκαίνια της έκθεσής της

Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Μαρίνα Ψάλτη-Κατερίνα Λέχου

Ψάλτη - Μάινας

Μαρίνα Ψάλτη-Στέλιος Μάινας-Κάτια Σπερελάκη

Η Μαρίνα Ψάλτη, μετά την εμφάνισή της στο πλατό, πραγματοποίησε και τα εγκαίνια της έκθεσής της με έργα που φιλοτέχνησε η ίδια. Το παρών έδωσαν η Μαρινέλλα, η Κατερίνα Λέχου, ο Κώστας Σπυρόπουλος και πολλοί άλλοι.

Μαρινέλλα

Mαρίνα Ψάλτη, Μαρινέλλα

Κούρκουλα

Ανδρέας Κούρκουλας, Ελένη Κούρκουλα

Σπυρόπουλος

Κώστας Σπυρόπουλος

Χαμογελαστή, φορώντας ένα μαύρο αέρινο φόρεμα πόζαρε με τους καλεσμένους της οι οποίοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τα έργα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ