Follow us

Ναταλία Δραγούμη | Η περίεργη συνήθεια που έχει και μόλις αποκάλυψε

"Το λέω για πρώτη φορά δημοσίως".

MissBloom TEAM
Ναταλία Δραγούμη @nataliadragoumi

Η Ναταλία Δραγούμη έχει από τα πιο εντυπωσιακά σώματα στην εγχώρια showbiz και πρόσφατα αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της γυμναστική αυτή την περίοδο είναι το pilates. Όμως σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή "Καλύτερα αργά” και την Αθηναΐδα Νέγκα αποκάλυψε μία περίεργη συνήθεια που έχει.

Ο Άγγελος Λάτσιος απολαμβάνει το κοκτέιλ του μέσα στην πισίνα | Η καθημερινότητά του στα Άχλα της Άνδρου

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι κρατάει ένα σβηστό τσιγάρο εδώ και 20 χρόνια.

"Εδώ και 20 χρόνια κρατάω ένα σβηστό τσιγάρο, δεν το έχω ανάψει ποτέ. Αγοράζω πακέτο και το έχω πάντα στην τσάντα μου, αλλά δεν έχω πάρει ούτε μισή τζούρα. Δεν έχω πειρασμό να καπνίσω. Είναι κάτι που θεωρώ φυσιολογικό, αν και όλοι ανοίγουν μεγάλη συζήτηση όταν με βλέπουν με το τσιγάρο. Το λέω για πρώτη φορά δημοσίως" είπε αρχικά.

Η ίδια συμπλήρωσε: "Αν με δει κάποιος, μπορεί να σκεφτεί "πόσο δεν κρατιέται;”. Το δαγκώνω σαν κομπολόι. Πρώτα έκοψα το κάπνισμα, απεξαρτητοποιήθηκα πλήρως για τρία χρόνια και μετά, σε πρόβες, είδα κάποιον με τσιγάρο και είπα να το δοκιμάσω. Το βρήκα ωραίο. Στην αρχή έκανα τράκα και το κρατούσα σε ταμπακιέρα, αλλά με τον κορονοϊό δεν ήταν ασφαλές, οπότε άρχισα να αγοράζω πακέτο. Όλοι μου λένε "σε θαυμάζω”. Δεν είναι άξιο θαυμασμού, γιατί δεν θέλω να καπνίσω. Απλώς μου αρέσει να το κρατάω, δεν βλάπτω κανέναν, ούτε τον εαυτό μου, ίσως λίγο την τσέπη μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr