Follow us

#30YearsMF Dinner | Οι καλεσμένοι που γιόρτασαν μαζί μας στη λίμνη Βουλιαγμένης

Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του πολιτισμού, της πολιτικής και των επιχειρήσεων έσβησαν μαζί μας το κεράκι της τούρτας.

MissBloom TEAM
30 χρονια φιγκαρο

Μια καλοκαιρινή γιορτή στήθηκε στη λίμνη Βουλιαγμένης με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων δυναμικής και αδιάκοπης πορείας της Madame Figaro. Ο Όμιλος των Αττικών εκδώσεων υποδέχτηκε προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του πολιτισμού, της πολιτικής και των επιχειρήσεων σε ένα ξεχωριστό δείπνο. Ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Νοέμβριο που αποτελεί την ημερομηνία των γενεθλίων του περιοδικού- το πρώτο ever τεύχος της Madame Figaro κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1994 με εξώφυλλο την Daryl Hannah.

Η γιορτινή βραδιά της Τρίτης 11 Ιουνίου ξεκίνησε στις 20:00 με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν ένα Chandon Garden Spritz by Moët & Chandon αλλά και ένα θεαματικό dance performance από την χορεύτρια κλασικού χορού Έλλη Τσιτσιπά με την υπογραφή της Estee Lauder.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα νέα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα Porche Taycan που ήταν σταθμευμένα στον χώρο καθώς με αυτά κατέφθασαν στο Dinner η εκδότρια της Madame Figaro, Ελένη Στασινοπούλου και η Editor in Chief Ελένη Καραγιάννη -και οι δύο επέλεξαν για την εμφάνισή τους καλοκαιρινά σύνολα από τα πολυκαταστήματα Attica.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr