Έλενα Αθανασοπούλου | Ξέσπασε σε λυγμούς με την αθώωση του σκηνοθέτη που κατηγόρησε για το βιασμό της

Δεν άντεξε μιλώντας για την αθώωση του η ηθοποιός.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Έλενα Αθανασοπούλου κατηγόρησε τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο για το βιασμό της, όμως το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του. Η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open και ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για το συμβάν.

"Η μητέρα μου το έμαθε πρώτη. Ένιωθα οργή τότε, μετά με προσέγγισαν κάποιες γυναίκες κι έμαθα κι άλλα περιστατικά. Όταν ανακάλυπτα ότι δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, ένιωθα ακόμα πιο δυνατή. Οπότε δεν μπορούσε να με σταματήσει κανείς. Τελευταίος το έμαθε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου το βίωσε πολύ χειρότερα απ’ ότι εγώ" είπε αρχικά για τη μητέρα της, ενώ μιλώντας για τον πατέρα της, σχολίασε: "Συζητούσαμε και κάποια στιγμή μού φώναξε και ένιωσα κακοποιημένη και του είπα ότι "τι κάνεις εκεί ρε; Εγώ ετοιμάζομαι να καταγγείλω αυτό και αυτό και εσύ μου φωνάζεις; Ξέρεις τι έχω πάθει εγώ;" Του κόπηκαν τα πόδια και μου είπε "γιατί δεν μου το είπες;”. Του είπα ότι δεν ήταν εύκολο να του το πω τότε. Μου είπε "κάνε ότι θέλεις, είμαι δίπλα σου, σε στηρίζω” κι έτσι ξεκίνησε. Ο πατέρας μου είναι ο πιο διαλυμένος όλων"

"Ένιωθα ότι θα δικαιωθώ, γιατί το βούλευμα με δικαίωνε, ήταν καταπέλτης. Το ομόφωνα με τρόμαξε, αλλά δεν παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη. Δικαιώθηκα ηθικά από τη στιγμή που γυναίκες με τεράστια καριέρα και όνομα, χωρίς να με γνωρίζουν με στήριξαν. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα το ξανάκανα" είπε σχετικά με τη δικαστική απόφαση.