Follow us

H πριγκίπισσα Κate επιβεβαιώνει ότι θα εμφανιστεί αύριο στο Trooping the Colour & δημοσιεύει νέα φωτογραφία της

"Είμαι σε καλό στάδιο αλλά όπως θα γνωρίζει κανείς που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες υπάρχουν καλές και κακές ημέρες. Σε αυτές τις κακές ημέρες, αισθάνεσαι αδύναμος και κουρασμένος και κάνεις πίσω ώστε το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά στις καλές ημέρες, αισθάνεσαι ακόμα πιο δυνατός και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να νιώσεις ακόμα πιο καλά", αναφέρει μεταξύ άλλων, η πριγκίπισα Kate

MissBloom TEAM
KATE

Ευχάριστα τα νέα για την πριγκίπισσα Kate και την πορεία της υγείας της καθώς η ίδια επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στo Trooping the Colour, αύριο, Σάββατο, με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Σε προσωπικό μήνυμα που συνόδευσε με νέα φωτογραφία της που τραβήχτηκε πριν από λίγες ημέρες από τον φωτογράφο Matt Portous στην κατοικία της στο Windsor, αναφέρει ότι είναι σε καλό στάδιο.

Σε άλλο σημείο του μηνύματός της έγραψε: "Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμη. Τις καλές ημέρες αισθάνεσαι πιο δυνατή και θέλεις να κάνεις το καλύτερο για να νιώσεις ακόμα καλύτερα".

Το μήνυμά της πριγκίπισσας Kate

"'Εχω εκπλαγεί από τα μηνύματα καλοσύνης, υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους μήνες. Πραγματικά, έκαναν τη διαφορά για εμένα και τον William και βοήθησαν και τους δύο σε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Είμαι σε καλό στάδιο αλλά όπως θα γνωρίζει κανείς που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες υπάρχουν καλές και κακές ημέρες. Σε αυτές τις κακές ημέρες, αισθάνεσαι αδύναμος και κουρασμένος και κάνεις πίσω ώστε το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά στις καλές ημέρες, αισθάνεσαι ακόμα πιο δυνατός και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να νιώσεις ακόμα πιο καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη τώρα και για ακόμα λίγους μήνες. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, χαίρομαι να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή και να περνάω προσωπικό χρόνο με πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, επίσης κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να δώσω το παρών στην παρέλαση που γίνεται για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με την οικογένειά μου και να δώσω το παρών σε κάποιες εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι αλλά γνωρίζω παράλληλα πώς δεν έχω βγει ακόμα από το δάσος.

Αυτή την περίοδο μαθαίνω να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Υποδέχομαι την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να θεραπευτεί.

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που συνεχίζετε να δείχνετε κατανόηση και σε όσους τόσο γενναία μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr