Follow us

Στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ η πριγκίπισσα Kate μετά τη διάγνωση του καρκίνου

Oι εικόνες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου

palace

Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα επανενωθεί ξανά για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου με μία μεγαλειώδη παρέλαση, γνωστής ως Trooping the Colour. H πριγκίπισσα Kate θα πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, όπως γνωστοποίησε η ίδια με μήνυμά της. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, θα εμφανιστεί σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου μαζί με τα παιδιά της, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, στη μεγάλη γιορτή για τη μοναρχία. Στη συνέχεια αναμένεται να εμφανιστεί με τον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα William και άλλους γαλαζοαίματους στο μπαλκόνι του παλατιού Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει τις πτήσεις των βασιλικών αεροσκαφών.

Το μήνυμά της πριγκίπισσας Kate

"'Εχω εκπλαγεί από τα μηνύματα καλοσύνης, υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους μήνες. Πραγματικά, έκαναν τη διαφορά για εμένα και τον William και βοήθησαν και τους δύο σε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Είμαι σε καλό στάδιο αλλά όπως θα γνωρίζει κανείς που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες υπάρχουν καλές και κακές ημέρες. Σε αυτές τις κακές ημέρες, αισθάνεσαι αδύναμος και κουρασμένος και κάνεις πίσω ώστε το σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά στις καλές ημέρες, αισθάνεσαι ακόμα πιο δυνατός και θέλεις να κάνεις τα πάντα για να νιώσεις ακόμα πιο καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη τώρα και για ακόμα λίγους μήνες. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, χαίρομαι να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή και να περνάω προσωπικό χρόνο με πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, επίσης κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να δώσω το παρών στην παρέλαση που γίνεται για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο, μαζί με την οικογένειά μου και να δώσω το παρών σε κάποιες εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι αλλά γνωρίζω παράλληλα πώς δεν έχω βγει ακόμα από το δάσος.

Αυτή την περίοδο μαθαίνω να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Υποδέχομαι την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να θεραπευτεί.

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ που συνεχίζετε να δείχνετε κατανόηση και σε όσους τόσο γενναία μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr