Follow us

Αψεγάδιαστη η Kate στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση - Ο συμβολισμός των κοσμημάτων της

Στη νέα πολυαναμενόμενη εμφάνισή της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο με navy λεπτομέρειες. Ο

KATE Splash news- ideal images

Η δημόσια εμφάνιση που όλοι περιμέναμε δεν είναι άλλη από αυτή της κοσμαγάπητης πριγκίπισσας Kate. Πριν από λίγους μήνες με ένα προσωπικό βίντεο που ανάρτησε, η Κate Middleton μίλησε με θάρρος στους θαυμαστές της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Σε αιφνίδια ανάρτησή της, χθες, Κυριακή, αποκάλυψε ότι 6 μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση που ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων στο κτήμα του Sandringham, θα εμφανιστεί ξανά στο Trooping the Colour και στην παρέλαση που γίνεται σήμερα.

Αψεγάδιαστη η Kate στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση - Ο συμβολισμός των κοσμημάτων της
Splash news/ ideal images

Στη νέα πολυαναμενόμενη εμφάνισή της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, εμφανίστηκε με ένα λευκό σύνολο με navy λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το σοφιστικές λουκ της με ένα Philip Treacy καπέλο, λευκό καλσόν και ασορτί γόβες. Η επιλογή των κοσμημάτων της δεν ήταν τυχαία και είχε υψηλό συμβολισμό. Η Kate επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια που σύμφωνα με τους ειδικούς συμβολίζουν την μετατροπή ενός αρνητικού πράγματος σε θετικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr