Follow us

O πρίγκιπας Louis έκλεψε (για ακόμα μία φορά) την παράσταση

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί μετά τη διάγνωση της Kate, καθώς η τελευταία οικογενειακή εμφάνισή τους ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων.

LOYIS Splash / Ideal

Ο πρίγκιπας Louis σε κάθε εμφάνισή του καταφέρνει να κλέβει την παράσταση. Σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου, εμφανίστηκε μαζί με τα αδέρφια του, πρίγκιπα George και πριγκίπισσα Charlotte στην παρέλαση Trooping the Colour όπου σηματοδοτεί τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του μονάρχη. Οι μικροί γαλαζοαίματοι μαζί με τον πατέρα τους, πρίγκιπα Wiliiam και τη μητέρα τους, Kate που διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έδωσαν το παρών στους εορτασμούς. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε όλη την οικογένεια μαζί μετά τη διάγνωση της Kate, καθώς η τελευταία οικογενειακή εμφάνισή τους ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων.

O πρίγκιπας Louis έκλεψε (για ακόμα μία φορά) την παράσταση
Splash news/ Ideal images

Ο μικρός Louis που έγινε 6 ετών τον Απρίλιο και αυτή τη φορά κέρδισε τις εντυπώσεις, χαιρετώντας τα πλήθη και τα αδέρφια του φάνηκε να χαίρονται με τον αυθορμητισμό του. Ο μικρός ήταν ασορτί ντυμένος με τον μεγαλύτερο αδερφό του και διάδοχο του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα George ενώ η πριγκίπισσα Charlotte φορούσε ένα navy φόρεμα με γιακά και είχε πιάσει τα μαλλιά της μισά επάνω με έναν φιόγκο.

LOYIS
Splash/ Ideal Images

Charlotte
Splash / Ideal Images

The young Prince twinned with his older brother in a navy jacket while Charlotte wore a navy dress with white piping and a sweet hair bow.

LOYIS
Splash news/ ideal images

Ο 10χρονος George και η 9χρονη Charlotte μαζί με τον μικρότερο αδερφό τους ήταν χαμογελαστοί και χαιρετούσαν τα πλήθη. Στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά τους.

GEORGE
Splash news/ ideal images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr