Follow us

Μαρί Σαντάλ | Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της και η εντυπωσιακή ομοιότητα του με τον Παύλο

Στο διεθνές στερέωμα η Μαρί Σαντάλ ήταν γνωστή ως η χρυσή κληρονόμος του Αμερικανού επιχειρηματία και σινιδρυτή των Duty Free Shops, Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ

ΣΑΝΤΑΛ Papadakis Press

Η Μαρί Σαντάλ είναι γνωστή στην Ελλάδα ως σύζυγός του πρωτότοκου γιου του αείμνηστου βασίλια Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, Παύλου. Στο διεθνές στερέωμα όμως η Μαρί Σαντάλ ήταν γνωστή ως η χρυσή κληρονόμος του Αμερικανού επιχειρηματία και σινιδρυτή των Duty Free Shops, Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. Γεννήθηκε στο Λονδίνο και έχει δυο αδελφές, την Πία Χριστίνα και την Νατάσσα Αλεξάνδρα.

Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή του πατέρα, η Μαρί Σαντάλ ανάρτησε μία φωτογραφία του πατέρα της από τα νεανικά του χρόνια και παρατηρήσαμε την εντυπωσιακή ομοιότητα του με τον μετέπειτα σύζυγό της, Παύλο. "Χρόνια πολλά στον εξαιρετικό μπαμπά μου. Ευτυχισμένη ημέρα του πατέρα στον μεγαλύτερο!", έγραψε η περήφανη Μαρί Σαντάλ για τον πατέρα της.

Ο Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ στα νεανικά του χρόνια θυμίζει κάτι από τον Παύλο. Προφανώς, η Μαρί Σαντάλ ερωτεύτηκε έναν άνδρα στο πρότυπο του μπαμπά της.

Μαρί Σαντάλ | Η σπάνια φωτογραφία του πατέρα της και η εντυπωσιακή ομοιότητα του με τον Παύλο
Ο Παύλος αγκαλιά με την κόρη του στον γάμο του Νικόλαου με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr